Декоративни Мазилки

Добре дошли в света на декоративните мазилки от Fortuna – перфектният избор за вашия дом! Като производител на Венециански, Перлени, Пясъчни и Релефни декоративни мазилки, ние предлагаме широка гама от висококачествени и иновативни продукти, които ще добавят нотка на изтънченост и уют във Вашия дом.
С лесна за нанасяне формула и богат избор от каталожни цветове, нашите декоративни мазилки подходящ избор за всеки Ваш проект. Възможността за машинно тониране с швейцарски пигменти в над 20 000 нюанса гарантира, че ще намерите точния цвят, който отговаря на вашите предпочитания. Благодарение на нашата система за тониране FORTUNA&PASTELO, можете да тонирате според всички международно признати цветови каталози, включително NCS, RAL, Colour Harmony и NOVA.
Нашите декоративни мазилки са подходящи както за любители, така и за професионални майстори, като гарантират, че всеки може да постигне впечатляващо покритие с лекота. Въпреки лесното им приложение, нашите продукти са с много високо качество и са създадени да предоставят изключителни резултати.
Произведени в България, нашите декоративни мазилки гарантирано ще подобрят красотата на вашия дом, независимо дали търсите нова визия за вашия интериор или екстериор. Купете сега и усетете разликата с нашите декоративни мазилки.

ФИЛТЪР

Любител
Любител
Сръчен
Сръчен
Майстор
Майстор
Вътре
Вътре
Вън
Вън
Четка
Четка
Маламашка
Мала- машка

Пясъчни мазилки

Любител
Любител
Вътре
Вътре
Четка
Четка
Декоративно-защитно перлено покритие с лъскав, финозърнест ефект. Перленият пясък е повече от просто покритие за стена – това е красив начин да трансформирате пространството! Със своята луксозна комбинация от пясъчни частици и блестящи перлени пигменти, това декоративно покритие създава завладяваща текстура, която придава дълбочина и топлина на всяка стая. Независимо дали искате да подчертаете архитектурни елементи или просто да добавите блясък, перленият пясък е перфектният избор. Той е издръжлив, лесен за поддръжка и добавя нотка изтънченост на помещението. С този ефект можете да превърнете всяка обикновена стена, в ослепителен шедьовър с перлен блясък.
Любител
Любител
Вътре
Вътре
Четка
Четка
Декоративно-защитно перлено покритие с лъскав, финозърнест ефект.
Любител
Любител
Вътре
Вътре
Четка
Четка
Елегантно покритие за стени, което се отличава с уникална комбинация от керамични микросфери и фини перлени пигменти. Със своето полуматово покритие и фин блясък, то съчетава меки, седефени отблясъци и кадифен допир. Специалната формула на покритието осигурява дълготрайно и издръжливо решение, което добавя луксозен щрих към всяка стая. придава съвременен облик на всеки дом.

перлени мазилки

Любител
Любител
Вътре
Вътре
Четка
Четка
Декоративна перлена мазилка на водна основа, съчетаваща меки, седефени отблясъци и кадифен допир. За вътрешно и външно приложение. Създава здрав и устойчив на миене и триене филм.
Майстор
Майстор
Вътре
Вътре
Четка
Четка
Полупрозрачна декоративна перлена мазилка с лъскав перлен ефект. Крайният ефект и цвят на покритието зависи, както от избраният от каталога цвят на FORTUNA Perlagio така и от цвета на основата. За вътрешно и външно приложение. Може да се полага, като финишен слой върху почти всички интериорни и екстериорни покрития.

Релефни мазилки

Сръчен
Сръчен
Вътре/Вън
Вътре/Вън
Маламашка
Маламашка
Фина релефна мазилка за вътрешно и външно приложение. Зърнометрия: смес от 0 до 0,2 мм. Благодарение на забавеното съхнене и пастообразна структура, позволява лесно структуриране на оголямо разнообразие от ефектни повърхности. Здрав и устойчив на миене и триене филм.
Сръчен
Сръчен
Вътре/Вън
Вътре/Вън
Маламашка
Маламашка
Декоративна релефна мазилка за вътрешно и външно приложение. Зърнометрия: 0.8 мм. Благодарение на забавеното съхнене и пастообразна структура, позволява лесно структуриране на оголямо разнообразие от ефектни повърхности. Здрав и устойчив на миене и триене филм.

венециански мазилки

Майстор
Майстор
Вътре
Вътре
Маламашка
Маламашка
Интериорна мазилка на акрилна основа за постигане на изключително гладки и гланцови повърхности, с ефект на мрамор.
Майстор
Майстор
Вътре
Вътре
Маламашка
Маламашка
Венецианска мазилки с ефект на мрамор, директен внос от Италия, на варова основа.

Ние се ангажираме да предоставяме висококачествени продукти на конкурентни цени, уверявайки Ви, че получавате оптималното съотношение между цена и качество. Независимо дали сте опитен майстор или любител „Направи си сам“, нашите декоративни мазилки Ви гарантират, че ще завършите своя проект с увереност и професионализъм. Изберете нашите продукти още сега и се убедете, че получавате най-доброто съотношение цена/качество на декоративни мазилки за вашия дом!

Shopping Cart
Scroll to Top