fbpx

FORTUNA нано импрегнатор

до -30%
КУПИ ПОВЕЧЕ - СПЕСТИ ПОВЕЧЕ
-5% отстъпка, ако закупите 2 произволни продукта
-15% отстъпка, ако закупите 3 или повече произволни продукта
Отстъпка След Отстъпка
за 2 продукта -5% 6,18 лв.
за 3 продукта -15% 5,53 лв.

Нано импрегнаторът има за цел да подготви повърхността като я заздрави и я направи по-устойчива на влага и други външни фактори. Той прониква дълбоко в стената и запълва вътрешните пукнатини и ги запечатва. Подходящ за порьозни повърхности и груби шпакловки.

Защо да изберем?

Спомага за подобряване на адхезията на бои и декоративни мазилки към повърхността на стената и намалява разхода на основната боя, осигурявайки подходяща основа. Приложим както за вътрешно така и за външно грундиране.

FORTUNA нано импрегнатор e концентриран и с висока плътност, което го прави по-ефективен за запълване на пори и неравности в стената. Това води до по малък разход на покритията, след нанасянето му.
Намалява разхода на боя и грунд и води до по-ниски разходи в дългосрочен план. Подобрява качеството и издръжливостта на боята, нейната дълготрайност и издръжливост.

Подготвяне на основата

Преди да нанесете грунда, повърхността трябва да бъде добре почистена, обезпрашена и изсъхнала, за да се гарантира оптималната адхезия на грунда към стената. Това може да се постигне чрез измиване на повърхността с миещи препарати и използване на четки, кърпи или гъби.

Нанасяне

Нано импрегнаторът задължително се разрежда с вода в съотношение 1:4 или 1:5 и след това се нанася с четка или валяк, в зависимост от предпочитанията на потребителя и типа на повърхността. Не нанасяйте неразреден грунд!

Приложение

Може да се използва както върху интериорни, така и върху екстериорни стени, и се полага преди основното грундиране. Той е важна стъпка в процеса на боядисване, която осигурява по-добро качество и устойчивост на боята върху повърхността.

Количка
FORTUNA нано импрегнатор
от 5,53 лв.6,50 лв.
Опции
Scroll to Top

КУПИ ПОВЕЧЕ - СПЕСТИ ПОВЕЧЕ

Вземете ДО 30% ОТСТЪПКА!

5% отстъпка, ако закупите 2 произволни продукта

15% отстъпка, ако закупите  3 или повече произволни продукта