Грунд за стени

Грундът за стени е основен компонент на всеки проект за боядисване и може значително да подобри качеството и издръжливостта на вашата боя. Във Fortuna Paints предлагаме висококачествен грунд за стени, който е специално създаден да бъде съвместим с всички водоразтворими бои.

Нашият грунд за стени е формулиран с усъвършенствана технология, която помага да се създаде гладка и равна повърхност за вашите декоративни покрития, което от една страна намалява разхода на боя а от друга осигурява развна подложка за боята. Той също така помага за подобряване на адхезията на вашите декоративни покрития към повърхността на стената, осигурявайки дълготрайност и издръжливост. Той е приложим както за вътрешно така и за външно грундиране.

Ето няколко предимства от използването на нашия грунд за стени:

  • Подобрява адхезията: Нашият грунд за стени помага за подобряване на адхезията на вашите декоративни покрития към повърхността на стената, създавайки здрава и издръжлива връзка, която трае.
  • Подобрява покритието: Нашият грунд за стени помага за подобряване на качеството на вашите декоративни покрития, позволявайки по-равномерно и постоянно покритие.
  • Намалява повърхностните несъвършенства: Нашият грунд за стени помага за намаляване на повърхностните несъвършенства, като пукнатини и неравна текстура, създавайки гладка и равна повърхност за вашите декоративни покрития.
  • Увеличава издръжливостта: Нашият грунд за стени помага да се увеличи издръжливостта на вашите декоративни покрития, като предпазва стените ви от износване и гарантира, че покритието ви ще издържи години напред.

Като използвате нашия грунд за стени в комбинация с нашите водоразтворими бои FORTUNA, PASTELO и KASTELO, можете да постигнете висококачествено покритие, което е едновременно красиво и дълготрайно. Доверете се на Fortuna Paints за всички ваши нужди от боядисване и се насладете на предимствата на покритие от професионален клас, което ще подобри красотата и стойността на вашето пространство.

Shopping Cart
Pastelo_Wall Primer_grund za boiГрунд за стени
от 14,00 лв.Опции
Scroll to Top